seks hikaye seks hikayeleri seks hikayeleriniz »

27 Ağustos 2012 Pazartesi

Arkadaşım Tuncayın Yanında Karısını Siktim

mrb Yeni-sekshikayeleri okuyucuları. ben yılmaz izmirdenim bir gün ksk barınak kafede oturuyor idim karsımda ise bir aile geldi oturdu.kadın sanki bir ilahdı,mini eteğiyle resmen çıldırtıyordu ara sıra bilerek firikik veriyordu bende gözlerimi alamıyordum kilotunun kırmızı kenarları siyah danteline kadar gösteriyordu,bense resmen gözlerimi alamıyordum apıç arasından resmen siker gibi bakıyordum.

Eşimin Arkadaşı ile Sikişiyorum

Merhaba Yeni-SeksHikayeleri okuyucuları.Bursa da özel bir okulda bilgisayar öğretmeniyim.. Eşimse benimle aynı okulda Almanca öğretmenliği yapıyor. Özel sektörün bir uygulaması da genel itibariyle hep genç çalışanlar almasıdır.. Bu yüzden de okulumuzda fazlasıyla genç çift veya evlenmeye hazırlık yapan öğretmenlerle dolu. Hal böyle olunca herkes birbirine bakmadan geçemiyor tabi.. Sonuçta ben eşim Nerminle evliyim ve başka bayanlara da pek baktığım yok..

Trende Biletci Bana Tecavüz Etti Sikti

Yeni-Sekshikayeleri Trende biletçiyle Yaşadğım tecavüz olayını anlatacağım.Bu seks hikayeleri gerçektir.lütfen ona göre okuyunuz. Ben İstanbul da oturan ve Eskişehir Anadolu Üniversitesinde öğrenci bir genç kızım. Sürekli Eskişehir İstanbul arasında yaptığım seyahatlerde treni kullanırdım. Hem ailemin ekonomik durumuna uygun hem de keyifli yolculuk yapardım. Arkadaşlarım bir sohbet de trende nasıl bedava yolculuk yaptıklarını bana anlattılar . Kısaca en yakın istasyona kadar bir bilet alıp o biletle İstanbul’a

Patronum Götümden Sikti

Yeni-Sekshikayeleri Anlatmaya ilk baştan başlayacağım. Patronum yakışıklı oldukçada sempatik biri ama evli. Ben ise 1,70 boyunda sarışın ve oldukça sexi bir bayanım. Patronumla ilk başta patron eleman ilişkimiz oldu. Belli bir zaman geçtikten sonra bu ilişki daha samimi bir havaya girmişti. Patronumla artık her konuda konuşabiliyorduk.

Kiracının Baldızı Baldan Tatlıymış Meğerse

slm Yeni-sekshikayeleri okurları Dükkan bitti satışa başladılar 15 gün falan geçti adeta kızla kanka olduk. Sabahları o açar ablası geç gelirdi. Derken ellerini tutuyorum muhabbet epey ilerledi yanağından öpüyorum bişey demiyor. Ama emin olamıyorum kızdan, bir akşam dükkanı kapatacakken yanına gittim yine ayaktaydı gıdıklamaya başladım yapma dedi güldü. Sonra durdum ve dudağına yapıştım öptüm hiç ama hiç bir tepki vermedi ne olumlu ne olumsuz o arada ellerimi de göğüslerine atıyorum. Ondan da hiç tepki gelmeyince

 
Seks Hikaye Seks Hikayeleri Erotik Hikaye Erotik Hikayeler