seks hikaye seks hikayeleri seks hikayeleriniz »

27 Ağustos 2012 Pazartesi

Pompacım Abim

selam seks hikayeleri okuyucuları ben 30 yaşında etine dolgun bir kadınım. Erkeklerin gözü daima üzerimde olmuştur. Acıkçası bende onları tahrik etmeyi severim. Kocam çocugum olmadıgı yani kısır oldugum için beni boşadı. Bende abimin yanına taşındım. Abim cok acık fikirli mükemmel bir insan arasıra kardeşi olmasam kendimi siktirirdim diye geçiridi maklımdan.


Bir gece abimin dogum gününde evde kutluyorduk ben mini bir etek ve bady giymiştim. Abim götüme memelrime bakmadan kendisini alamıyordu ve bu beni cok tahrik etmişti. Evde dans ederken abimin sikinin kalktıgını ve amıma baskı yaptıgını hissettim. Bir ara abimin elleri götümde dolaşmaya hafif hafif götümü okşamay başladı.

Bende fırsattan istifade sikini oşmaya başladım. Artık kendimizden geçmiş resmen abimle sevişiyorduk. Abim kız sende ne güzel mal varmış dedi. Sikini dışarı cıkarıp yalamya başladımüzerimde sadece amımı kapatan tangam kalmıştı. Abim yavaşca cıkartarak amımı yalamay başladı. Ben zevkten kuduryordum.

bayılıyorum sandımBeni kucagına alıp yataga götürdü bacaklarımı aralayıp sikini amıma sürtmeye başladı ben bir an önce siki amımda isterken o ben kendimi sikine dogru bastırdıkça kendini geri çekiyordu. Ve birden amıma öle bir köklediki bayılıyorum sandım. Ohhh kardeşim harikasın artık bundan sonra senin pompacın benim yavrum demeye başladı. Sonra pozisyon degiştirip sikinin üğzerinde zıplamaya başladım.

Bende sik abi kardeşini gecir amıma diye inliyordum kısır oldugumu bildigi için içine boşalayımmı dedi bend eboşal abicim boşal pompacım diye inliyordum. O gece sabaha kadar amımdan götümden sikti. Gelecek yazımda abim ve 2 erkek arkadaşıyla yaptıgım sikişi yazacagım.

0 yorum:

 
Seks Hikaye Seks Hikayeleri Erotik Hikaye Erotik Hikayeler