seks hikaye seks hikayeleri seks hikayeleriniz »

27 Ağustos 2012 Pazartesi

Kuzenim Ece

Merhaba seks hikayeleri okurları ben batu.geçen yaz başıma geldi bu olay.o zaman 19 yaşında idim.ece de benden 1 yaş ufak ama sarışın mavi gözlü bir afetti.hep onu sikmek istiyordum , bize her geldiginde çaktırmadan her yerini ellerdim. Anlasada bir şey diyemezdki. neyse bırakalım bunlarıda sadede gelelim.
bunlar geldi bize cümbür cemeaat. heyecanla baktım içlerinde ecede var. hemen odama çağırdım. yanındada küçük kardeşi bartu vardı. aklıma sinsi bi plan geldi.bartuya oyun oynatıyormus gibi yapıp bartuyuda onun üstüne atıp, çullanacaktım üstüne.önce biraz sohbet ettik dersler nasıl faln diye. sonrada başladım sinsi oyuna. kucagıma aldıgım bartu frlattım üstüne bende gttim arkalarından ,ve basladım ecenin kalçalarını okşamaya. hiç birşey anlamıyordu bile. Yavaş yavaş indirdim üstündeki eşofmanı, yumusacık götünü sıkıyordum ki o geri çekti. hiç bir şey yokmus gibi devam ettik bir süre sonra tekrar indirdim. kulağıma fısıldadı bartu var al onu burdan dedi. anladım ki kızda yarak tatmak istiyor. hemen bartuyu dövüp odadan kovdum..kapıyı kilitledik, pantolonumu ve kilodumu indirip yarağımı ağzına dayadım almak istemedi . orospu alacaksın dedim. tokat attım kaptı yarağı ve sulu sulu tatlı tatlı o ufak agzına almaya basladı. Benim sik tıfıldı ama boyu uzundu 15-16 cm .

 tam ağzına patlayacaktım geri çektim onuda sydum. bakiremisin dedim amına dayadım. evet dedi. geri çektim. göt deliğini parmakla faişe dedim. dediğimi yaptı sonra 2 yaladım. iyice domal dedim ve bacaklarını açmasını söyledim. yaptı tabiki orospu domaldı bir çırpıda gömdün yarağı o harika kıç deliğine.çıkar lutfen çıkar diye bağırmaya basladı ama santim santim ilerliyordum. nolur çıkar ağzıma ver rağzıyım bademcigine kadar sokarsın ama çıkar diyordu. dinlemedim onu bağırta bağırta boşaldım. zaten evdekilerde gtmişti.seslerini duyacak kimsede yoktu.öpüştük koklaştık. hadi sende annenlerin yanına git yosmam dedim postaladım onu. Hikayelerim devam edecek.

0 yorum:

 
Seks Hikaye Seks Hikayeleri Erotik Hikaye Erotik Hikayeler