seks hikaye seks hikayeleri seks hikayeleriniz »

27 Ağustos 2012 Pazartesi

Götümü Dağıttılar-Tecavüz Seks hikaye

Selam yine ben konserdeki seks hikayemi anlatmıştım ordan tanırlar baya meşhur olmuşum hikayemi okuyup ekleyen gençler popomu dağıttı.


Yeni hikayem ben 162 boy 52 kilo temiz parlak külotlu çorap ve tanga kullanan pasif bir gayım. Popomda kıl yoktur.


Neyse hikayeme geçeyim hikayemi okuyan iki gençle msn de tanıştık. Cam falan açtık birbirimizi beğendik ve buluşma kararı aldık. Neyse çıktım yola Mecidiyeköy’de beni karşıladılar buluştuk ve evlerine gittik ben iki kişi beklerken tam üç kişi karşılamıştı. Üç tane birbirinden yakışıklı erkek ama durumu anlattılar bulusunca evde bir kişi daha var dediler. Evin sahibi arkadaşlarıymış bende dedim hepinizi idare edemeyebilirim zorlama yok.

Neyse eve gittik yakışıklı 4 tane genç üçü iri yarı idi, neyse koltuğa oturdum etrafımı sardılar. Tanışma faslından sonra tek tek yapabileceklerini söyledim. İlk önce ev sahibi olan iri yarı erkeğim geldi harika saksomu çektim ve soyunmaya başladım. Önünde domalınca off kız götlüm dedi bana. Canım yaa sonra dayadı deliğime yara yara sert şeyini popoma soktu. Harika zevk alıyorduk ikimizde sonra boşaldı ve diğer iri yarı genç erkeğim geldi. Aldım sikini ağzıma ve harika saksomu ikinci erkeğime de çektim. Heyecandan bacakları titriyordu. Sonra önüne domaldım ama nafile deliğimi bulamıyordu heyecandan. Ona yardım etmeliydim.

Hemen tuttum deliğime yapıştırdım şeyini bastır aşkım dedim oda beni kırmadı bastırdı. Artık ikinci erkeğimde içimdeydi harika sikiyorlardı beni ve oda boşaldı.

Sıra üçüncü erkeğime geldi ağzıma almamla oda boşaldı. Dördüncü yakışıklı erkeğim de deliğimi dağıtarak, yararak içimdeydi. Harika zevk alıyorduk oda daracık deliğime fazla dayanamadı ve patladı.

Sonra duşa girdim ve duşta da tek tek yanımdaydılar. Bıkmadan sikiyorlardı beni hepimiz harika zevkler alıyorduk. Duş faslı bitti yemeğimizi yedik artık halim kalmamıştı ama durmak bilmiyorlardı. Saat baya bi geç olmuştu. Son kez sakso çekip gideceğimi söyledim ve sırayla erkeklerimi ağzımda boşalttım.

0 yorum:

 
Seks Hikaye Seks Hikayeleri Erotik Hikaye Erotik Hikayeler